Save the date: seminar rookbeheersing op 2 februari 2023

1671609654350
30 januari 2023

Graag delen wij onze kennis om zo samen gebouwen veiliger te maken. Via dit, kosteloze, seminar willen we u op de hoogte brengen van de laatste regels en normen voor rookbeheersing in trappenhuizen en parkeergarages. Bent u eigenaar van een pand, beheerder, exploitant, adviseur of wellicht ontwikkelaar dan is deze middag een zeer waardevolle. We zien uw aanmelding graag tegemoet.

De sectie Rookbeheersingssystemen van Federatie Veilig Nederland organiseert op 2 februari 2023 van 13:00 tot 17:00 uur in het Spoorwegmuseum Utrecht een seminar met als thema ‘Vertrouwde techniek voor een veilig gevoel’.

Wij nemen u mee op reis via de techniek van goede en betrouwbare systemen met als bestemming veilig vluchten door effectieve rookbeheersingssystemen. Het programma wordt begin januari bekend gemaakt, maar aanmelden is al mogelijk. Deelname is gratis. Bent u verantwoordelijk voor of betrokken bij brandveiligheid dan is dit seminar een unieke kans om uw kennis op het gebied van rookbeheersing te vergroten.

Boezoek de website voor meer informatie en voor aanmelding: www.rookbeheersingsystemen.nl

Meer nieuwsberichten

nieuws valley

Timelapse Valley Amsterdam

hcps race2zero

HC PS & RACE 2 ZERO: een duurzaam partnership met energiebesparing als doel

bedrijvenmarkt hcps

Bedrijvenmarkten