Technische talenten gezocht!

24 augustus 2021

Weet jij hoe mensen veilig kunnen vluchten als er brand uitbreekt in een parkeergarage of in een hoge woontoren? Dat kunnen wij je leren! HC PS is een bedrijf gericht op parkeergarageventilatie en overdruksystemen in trappenhuizen. Onze systemen zorgen ervoor dat rook en schadelijke stoffen worden afgevoerd en mensen de tijd hebben om veilig te kunnen vluchten.

HC PS is marktleider op gebied van de parkeergarageventilatie en overdruksystemen in de trappenhuizen. Wij werken voor de grootste (bouw)bedrijven uit Nederland zoals; BAM, Q-park, Homij, Bosman en ga zo maar door. De projecten beginnen met het uitwerken van een ontwerp conform Nederlandse regelgeving, meestal gevolgd door een offerte voor de klant. Hierbij zorg je voor de juiste berekeningen en verkoopschetsen op basis van het bestek of eigen ontwerp. Het is dus onwijs belangrijk om het gemaakte ontwerp van jou of jouw collega, samen komen met de wensen van de klant en getoetst wordt aan de huidige regelgeving! That’s why we need you!

PAS JIJ BIJ ONS TEAM?

We zijn op zoek naar een nieuwe collega, een aankomend technisch talent. Als aankomend technisch talent wordt je door ons opgeleid en ga je leren om zelfstandig onze systemen in parkeergarages te inspecteren, repareren en uitbreiden. Daarnaast leren we je om onderhoudswerkzaamheden te doen en sluit je regelkasten aan. Wij werken nooit alleen, per project is er een gespecialiseerde collega die samen met jou het beste resultaat naar boven kan halen voor de wensen van de klant. Naast dat je verantwoordelijk bent voor je eigen projecten is er altijd een collega die jou naar een hoger level wil brengen.

Als aankomend technisch talent weet jij het overzicht te behouden, communiceer je duidelijk naar collega’s en de klant, ben je proactief, schakel je makkelijk tussen HC PS en klant en tussen de diverse projecten.  Maar het ALLER belangrijkste is dat jij  jouw energie weet over te brengen naar collega’s en klanten en dat jouw enthousiasme aanstekelijk werkt! Deze energie en enthousiasme zorgen er in ons bedrijf voor dat we het met z’n allen naar ons zin hebben en resultaten behalen waar we trots op kunnen zijn.

JIJ:

 

  • Hebt een grote passie voor techniek
  • Hebt een VMBO-TL diploma, met uitstroomprofiel Techniek

(Heb je een ander uitstroomprofiel? Ook dan gaan we graag met je in gesprek!)

WIJ:

 

  • Energiek en enthousiast team,
  • Inspirerende werkomgeving waarbij je leert van elkaar en van projecten,
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkelingsbehoeften,
  • Marktconform salaris passend bij kennis en ervaring.
  • Komen je tegemoet in studiekosten (onder bepaalde voorwaarden)

Als aankomend technisch talent bij HC PS krijg je de kans om te leren, te ervaren en te doen!

Enthousiast geworden?

Denk je na het lezen van deze vacature dat de baan van aankomend technisch talent bij je past? Dan ontmoeten wij je graag! Stuur je schriftelijke motivatie met CV naar ons en wij nemen contact met je op.

Meer nieuwsberichten

rosenberg_nieuws.jpg

Rosenberg Ventilatoren onderdeel HC Groep

Sluiting parkeergarage Kelfkensbos in Nijmegen

FireSafety & Security event 2022