Seminar Rookbeheersing ‘Vertrouwde techniek voor een veilig gevoel’

seminar rookbeheersing1
08 februari 2023

Vorige week donderdag vond het 1ste seminar Rookbeheersing ‘Vertrouwde techniek voor een veilig gevoel’ plaats in het Spoorwegmuseum te Utrecht, georganiseerd door de sectie rookbeheersing vanuit de Federatie Veilig Nederland.

Voorzitter Boele Staal van de Federatie Veilig Nederland verzorgde de aftrap van een mooie kennismiddag, waarbij een 5-tal vooraanstaande sprekers uit de branche de ruim 70 aanwezigen, die vanuit verschillende sectoren vertegenwoordigd waren, meenamen op het gebied van de ontwikkelingen en mogelijkheden van rookbeheersing in de praktijk.

De nieuwe NEN 6093 kwam onder andere aan bod en verder werd er uitleg gegeven over rookbeheersing in parkeergarages en hoe rookbeheersing als overdrukinstallatie in hoogbouw wordt ingezet. Tot slot werden klanten meegenomen in het nut en de noodzaak van inspectiecertificering en onderhoud en beheer. Nadat alle sprekers aan bod geweest waren, was er nog gelegenheid om te netwerken en napraten onder het genot van een hapje en een drankje en ging iedereen weer veilig huiswaarts.

Kortom een erg geslaagde 1ste seminar over rookbeheersing!

Voor diegenen die het gemist hebben, op 12 en 13 april aanstaande zal het seminar nog in beknoptere vorm onder de aandacht gebracht worden op de Firesafety & Security Event in de Brabanthallen. HC PS is daarbij ook aanwezig als exposant (stand F.01) en gastspreker.

 

Meer nieuwsberichten

de bunkertoren

HC TS stelt wederom een overdruksysteem in bedrijf in een imposant gebouw

1671609654350

Save the date: seminar rookbeheersing op 2 februari 2023

nieuws valley

Timelapse Valley Amsterdam