HC PS

Service en Onderhoud voor:

  • VvE's (Verenigingen van Eigenaren)
  • Gemeentes
  • Parkeergarage exploitanten
  • Installateurs
  • Woningbouwverenigingen
  • Vastgoedbeheerders
  • Vastgoedeigenaren

Nadat een project door HC PS is opgeleverd aan de klant en is goedgekeurd, is dat niet het laatste contact tussen HC PS en de eindgebruiker. Aangezien de ventilatie-installaties van HC PS veiligheidsinstallaties zijn, is het letterlijk van levensbelang dat deze regelmatig worden onderhouden. Daarom biedt HC PS onderhoudscontracten aan om te kunnen garanderen dat de installatie welke door HC PS is geleverd op dezelfde manier blijft werken zoals deze is ontworpen en bij oplevering is achtergelaten. Het gemak is dan ook dat u voor het totaalplaatje bij 1 partij terecht kan.

We kunnen met preventief onderhoud storingen voorkomen, zodoende blijft u als klant verzekerd van een goed werkend en veilig ventilatie- en detectiesysteem. Mocht u onverhoopt een storing aan uw ventilatiesysteem constateren, kunt u altijd “24/7” contact met ons opnemen. Bij een storingsmelding zullen wij allereerst telefonisch met de klant of beheerder proberen de storing te verhelpen of de exacte oorzaak van de storing proberen te achterhalen. Indien het niet mogelijk is de storing telefonisch te verhelpen, hebben wij eigen servicemonteurs in dienst om de storing op locatie op te lossen.

HC Service is een zeer belangrijk onderdeel van de HC Groep en draagt zorg voor After Sales in de ruimste zin van het woord.  HC Service bestaat uit gemotiveerde mensen ieder met hun eigen specialiteit. Onze ervaren service technici volgen jaarlijks trainingen om  hun vakkennis “up to date” te houden. U bent dus verzekerd van de juiste man op de juiste plek. De werkzaamheden van HC Service omvatten het monteren, in bedrijf stellen, onderhouden en servicen van de door HC PS geleverde gemonteerde installaties. 

De werkzaamheden van HC Service zijn onder te verdelen in 2 hoofdtaken:

  • Servicewerkzaamheden aan trappenhuis overdruksystemen
  • Servicewerkzaamheden aan parkeergarageventilatiesystemen

PREVENTIEF ONDERHOUD IS NOODZAKELIJK

Het parkeergarageventilatiesysteem is het centrale veiligheidssysteem in de parkeergarage dat door gas- en branddetectie wordt aangestuurd. De brandsituatie doet zich hopelijk nooit voor, maar als dit wel gebeurd, dan wordt er van het ventilatiesysteem verwacht dat het correct functioneert.

Om de juiste werking van het ventilatiesysteem te garanderen is preventief onderhoud en periodiek testen noodzakelijk. Door goed onderhoud zal de installatie niet onnodig aangesproken worden met alle gevolgen van dien(onnodig geluid, onnodig energieverbruik etc). Preventief onderhoud is dus niet alleen de best mogelijke optie in het kader van kostenbeheersing, continuïteit en efficiency. De eigenaar is tevens verantwoordelijk en aansprakelijk voor het op de wettelijk juiste wijze onderhouden van veiligheidssystemen.

SERVICECONTRACTEN

Servicecontracten zijn naar eigen inzicht samen te stellen.  Hierbij valt onder meer te denken aan specifieke responsetijden bij storingen, het afkopen van storingen en recommended spareparts. Van standaard onderhoudscontracten tot en met volledige all-in contracten. Kortom, een servicecontract wordt samengesteld volledig overeenkomstig uw eigen wensen en eisen.

STORINGEN

Indien zich toch een storing mocht voordoen, dragen de technici van HC Service zorg voor een snelle en vakkundige service. De storingsdienst is het gehele jaar 24/7 bereikbaar. HC Service heeft een landelijke dekking zodat de klant met een servicecontract verzekerd is van onze snelle, betrouwbare en vakkundige serviceverlening. Voor specifieke responsetijden kunt u contact opnemen met onze service afdeling:

T: +31(0)416 567 227
Ehcps-service@hcgroep.com

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van HC PS? Neem vrijblijvend contact met ons op!