Wij zijn op zoek naar een Sales Engineer!

istock 874813760 klein
03 augustus 2021

Weet jij hoe mensen veilig kunnen vluchten als er brand uitbreekt in een parkeergarage of in een hoge woontoren? Dat kunnen wij je leren! Wij zijn op zoek naar een Sales Engineer ter uitbreiding van ons team!

HC PS is marktleider op gebied van de parkeergarageventilatie en overdruksystemen in de trappenhuizen. Wij werken voor de grootste (bouw)bedrijven uit Nederland zoals; BAM, Q-park,  Homij, Bosman en ga zo maar door. De projecten beginnen met het uitwerken van een ontwerp conform Nederlandse regelgeving, meestal gevolgd door een offerte voor de klant. Hierbij zorg je voor de juiste berekeningen en verkoopschetsen op basis van het bestek of eigen ontwerp. Het is dus onwijs belangrijk dat het gemaakte ontwerp van jou of jouw collega, samenkomt met de wensen van de klant en getoetst wordt aan de huidige regelgeving!

Pas jij bij ons team?

We zijn op zoek naar een nieuwe collega, een Sales Engineer. Als Sales Engineer zal je verantwoordelijk zijn voor je eigen projecten en deze oppakken van het begin tot het einde. Hierin ben jij het vaste schakel punt van klant naar HC PS en terug. Wij werken nooit alleen, per project is er een gespecialiseerde collega die samen met jou het beste resultaat naar boven kan halen voor de wensen van de klant. Naast dat je verantwoordelijk bent voor je eigen projecten is er altijd een collega die jou naar een hoger level wil brengen.

Als Sales Engineer weet jij het overzicht te behouden, communiceer je duidelijk naar collega’s en de klant, ben je proactief, schakel je makkelijk tussen HC PS en klant en tussen de diverse projecten. Maar het ALLER belangrijkste is dat jij  jouw energie weet over te brengen naar collega’s en klanten en dat jouw enthousiasme aanstekelijk werkt! Deze energie en enthousiasme zorgen er in ons bedrijf voor dat we het met z’n allen naar ons zin hebben en resultaten behalen waar we trots op kunnen zijn.

Jij

  • Hebt energie en krijgt jouw enthousiasme makkelijk overgedragen
  • Bezit een MBO of HBO diploma, bij voorkeur affiniteit met techniek
  • Communicatief sterk in het Nederlands (woord & geschrift)
  • Bent klantgericht
  • Kunt makkelijk schakelen tussen klant en team
  • Hebt kennis van het Microsoft Office pakket of bereid om dat te leren
  • Hebt kennis van AutoCad, is een pré maar zeker geen must!

Wij

  • Energiek en enthousiast team
  • Inspirerende werkomgeving waarbij je leert van elkaar en van projecten
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkelingsbehoeften
  • Marktconform salaris passend bij kennis en ervaring

Als Sales Engineer heb je een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid!

Enthousiast geworden?

Denk je dat de baan van Sales Engineer bij je past? Dan ontmoeten wij je graag! Stuur je schriftelijke motivatie met CV naar ons en wij nemen contact met je op.

Meer nieuwsberichten

hcps race2zero

HC PS & RACE 2 ZERO: een duurzaam partnership met energiebesparing als doel

promo

Deel jij onze passie voor techniek?

hcps brandparkeergaragerotterdam

Brand in parkeergarage Museumpark in Rotterdam