HC PS | 25 jaar!

21 september 2020

Het is dit jaar 25 jaar geleden dat HC PS in 1995 voor het eerst de deuren opende, destijds als PSB in Capelle aan den IJssel. Een mijlpaal die gevierd mag worden!

HC PS is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en onderhouden van ventilatiesystemen in parkeergarages en overdrukinstallaties voor trappenhuizen. Dankzij onze ruime ervaring, passie voor techniek én onze vakkennis, leveren wij diensten en systemen die zijn voorzien van de laatste innovatieve technieken en die voldoen aan de geldende regelgeving en normering.

In de afgelopen 25 jaar hebben wij ruim 4.000 installaties met succes opgeleverd. Ook voor het renoveren van bestaande installatiedelen helpt ons team van specialisten u graag om tot een passende oplossing te komen. Hierbij leggen we de focus op het toepassen van energiebesparende aanpassingen.

Met alle disciplines onder één dak kunnen wij de markt van dienst zijn van ontwerp tot aan montage, oplevering en service & onderhoud. Onze kennis, creativiteit en ervaring worden succesvol gecombineerd, waarbij ons team een gezamenlijke doelstelling voor ogen heeft: het creëren van een veilig verblijfsomgeving in zowel parkeergarages als trappenhuizen.

Het team van HC PS bedankt al haar klanten en relaties voor het vertrouwen in de afgelopen 25 jaar!

Meer nieuwsberichten

Succesvolle deelname ISH 2019

FireSafety & Security event 2022

promo.jpg

Deel jij onze passie voor techniek?