OUR TECHNOLOGY | YOUR WELLBEING

Een gezond en comfortabel binnenklimaat heeft een positieve invloed op mensen; als marktleider op het gebied van binnenklimaattechniek speelt de HC Groep hierin een belangrijke rol. We beschikken over meer dan 100 jaar ervaring op het gebied binnenklimaattechniek. 

Hierdoor zijn we in staat om voor iedere denkbare situatie een gezond binnenklimaat te realiseren én te onderhouden. Door onze producten, systemen en diensten slim te combineren met de nieuwste (gebouw)technologieën, creëren we een leef-, woon- en werkomgeving, waarbinnen het welzijn van de mens centraal wordt gesteld en waarop deze - al naar gelang de behoefte - zelf invloed kan uitoefenen.

Innovatief, betrouwbaar, maatschappelijk verantwoord, milieubewust en betrokken. Het zijn enkele kernwaarden die de bedrijven van de HC Groep haar klanten te bieden hebben. Verspreid over 6 locaties in Nederland en 2 locaties in het buitenland zijn meer dan 350 medewerkers dagelijks betrokken bij de uitwerking van specialistische vraagstukken op het gebied van klimaattechniek.

Bezoek de HC GROEP website voor aanvullende bedrijfsinformatie.

De werkmaatschappijen van HC Groep

 

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van HC PS? Neem vrijblijvend contact met ons op!