Certificeringen

HC PS heeft de nieuwe generatie inductieventilatoren van de types IDV-HC-50 v2 en IDV-HC-100 v2 gecertificeerd conform de EC initial type testing en de EC factory production control. Deze certificering is verzorgd door Lloyd´s Register (notified body number 0038). Hiermee heeft HC PS aangetoond dat de kwaliteit van het productieproces, de kwaliteit van het eindproduct en de bijbehorende specificaties gewaarborgd zijn. 

Tevens is aangetoond dat de ventilatoren voldoen aan de standaard EN12101-3: 2002 Class F, test method C3. Dit betekent dat de ventilatoren gedurende een periode van 1 uur blijven functioneren bij een omgevingstemperatuur van 300°C.

Deze certificering gaat nog een stap verder dan de losse CE en EN12101-3 certificaten die HC PS al had verkregen op de eerste generatie inductieventilatoren. Hiermee hebben wij al ingespeeld op de toekomst omdat diverse signalen erop duiden dat deze losse certificaten in de nabije toekomst niet meer volstaan. In sommige exportlanden is dit nu al aan de orde van de dag.

Naast bovengenoemde certificaten is HC PS NCP erkent op de volgende punten:

  • Rookbeheersingbedrijf
  • PVE-opsteller rookbeheersingsystemen
  • PVE-opsteller brandmeldinstallaties
  • Projectering brandmeldinstallaties
Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van HC PS? Neem vrijblijvend contact met ons op!